2020-07-11 296 浏览
同女友系九龙城食完泰国菜,叫得唔太多野,因为我地想留肚食小方糖因为上次系宝琳食完之后都十分回味,一直都想再试下其他甜品。今次我同女友分别叫左芒果乐园同埋古灵精怪,本来见到木桶豆腐花同芒果拿破仑都好似好吸引咁,但因为天气热,成30几度,都系食返d 冻冰冰既野开心d 1)芒果乐园佢入面有牛乳布甸+芒果粿子心+芒果雪糕+芒果汁+水晶珠+芒果肉。可能依家芒果当造,d芒果好鲜甜,全部配料都系同芒果有关,钟意食芒果既朋友一定唔可以错过🥭2)古灵精怪佢入面有紫米饭+芒果肉+珍珠同云喱嗱沙冰。云喱嗱沙冰同紫米饭真系好夹,加埋鲜甜既芒果,有少少似芒果糯米饭既fusion 版,值得一试!食完好味既泰菜,再加埋甜蜜蜜既小方糖,为今次九龙城揾食之旅画上一个完美既句号!

因为上次系宝琳食完之后都十分回味,一直都想再试下其他甜品

1)芒果乐园

2)古灵精怪