呢间西班牙餐厅一出电梯门,就被呢就嘅灯光装饰吸引左,好有氛围感✨✨几适合影相🙈餐厅内另有啲充满趣味嘅霓虹灯饰。西班牙餐厅饮酒都系重点之一🫢◾️The Classic(L) • $75◾️Rose Royce (R) • $75呢两杯酒都算易入口,个人更喜酒Rose Royce,有淡淡玫瑰味,仲有玫瑰花瓣点缀,睇得又饮得🙈◾️薄切慢煮八爪鱼 • $88八瓜鱼切到好薄,上面淋上橄榄油再配埋蕃茄整嘅酱,层次丰富,佐酒啱晒。◾️血橙烧牛柳沙律 • $68有多片牛肉,煎过嘅牛肉味几浓,上面加左薄脆片,估唔到又几夹㖞!◾️鹅肝比坚尼三文治 • $78三文治到又薄又脆,中间嘅鹅肝酱咸香味十足🥹◾️西班牙薯仔蛋饼 +明太子 • $88虽然系Tapas,但我觉得已经系主食😂用一层层嘅薯仔堆叠而成,中间有流心明太子🤩令平平无其嘅薯仔增添独特嘅风味✨✨◾️西班牙慢烤乳猪蕃茄锅饭 • $298呢度嘅乳猪令我谂返起西班牙嘅味道🥹乳猪皮烤到好似薯片咁脆,肉质由于用左乳猪所以好嫩,唔会有过多嘅调味,食到原汁原味👍👍

餐厅内另有啲充满趣味嘅霓虹灯饰。

西班牙餐厅饮酒都系重点之一🫢
◾️The Classic(L) • $75
◾️Rose Royce (R) • $75

◾️薄切慢煮八爪鱼 • $88

◾️血橙烧牛柳沙律 • $68

◾️鹅肝比坚尼三文治 • $78
三文治到又薄又脆,中间嘅鹅肝酱咸香味十足🥹

◾️西班牙薯仔蛋饼 +明太子 • $88

◾️西班牙慢烤乳猪蕃茄锅饭 • $298