2021-01-29
装修好靓:好似去左外国旅行咁!.📌脆香扭扭薯条 $88炸得好香脆又够热,几中意呢度既curly fries,唔会太油,味道够浓,仲shave左啲芝士丝落去😍配上3款唔同既酱汁,蜜糖芥末、是拉差蛋黄酱同芝士咖喱酱!个人认为唔点酱已经足够好食🤤咖啡店都做到呢个质素真系不得了😍.📌Hot Mocha $50拉花好靓,啱啱入口系浓浓既朱古力味,到尾段就系香浓嘅咖啡味,有层次感,但咖啡唔够热🥺 .📌Latte $45最近好似习惯左一次试两款咖啡以上,所以encore左杯Latte! 奶泡劲绵密细致做到满杯,咖啡味道系我中意的,唔会带酸,但如果可以再浓啲就好,但整体嚟讲已经好满意!.总括黎讲,要揾个环境又靓坐得舒服,嘢食咖啡都好嘅coffee shop 真系唔系咁容易!
📌脆香扭扭薯条 $88
📌Hot Mocha $50