2010-07-09 10 浏览
好開心朋友請食飯…朋友比得錢當然佢BOOK地方,黎左呢到,氣氛唔錯,一入到門口,WAITER有禮,問我地坐窗邊定入d,我地無所謂,就坐了窗邊,望住蘭桂芳,景觀感覺唔錯,全晚的服務亦無咩大問題,有禮貌。點菜:頭盤叫了caesar salad,湯點了松露湯,主菜我叫了sea bass,朋友就叫左羊架。Caesar salad無咩特別,都係清清地,真係十分平平淡淡。松露湯,一比之下就覺得非常好味,磨菇粒好好口感,黑松露好香,真的不錯,值得一試。Main dish的sea bass也是十分鮮十分好吃,佢煮得相當滑口,值得推介羊架亦好,而且特別大份,煎出來十分香,賣相又好看,入口嫰滑,唔太蘇,好正因為好飽,甜品只叫了Tiramisu,的的色色,杯仔好靚,酒味十足。全晚十分滿足,謝謝友人!
好開心朋友請食飯…

點菜:

全晚十分滿足,謝謝友人!
2010-06-18