2021-05-01
今日同朋友约系铜锣湾见,佢突然好想食打边炉,系附近揾咗下揾到来呢间!来到先发现原来佢系有火锅+日式料理+甜品 放题!一次过满足三个愿望!依家推出系一人一锅,注重卫生啲!个场地望落都整洁!同埋只有蔬菜类放至场中间方便大家取用,及酱料嘢饮都系自取,另外其他就全部用 order 纸,送到上枱面,所以大家要离开座位次数唔多,都好方便!一边打住边炉,一边食住刺身、寿司、天妇罗、烧物,真系好多选择!天妇罗同烧物都即叫即整,所以时间要等耐少少!系等嘅时间又可以食住边炉,我拣咗麻辣汤底,贪佢涮肉酱汁都唔驶点,够晒味🤣打边炉就系要辣先过瘾!美国极上牛肉虽然唔系最正但都唔差,咁多选择嘅情况下两个人都食到3、4碟!仲有叫得甜唔放题甜品嘅选择都唔少,都有成10几种咁多!望到好多款都想试,所以都叫左4款,好彩每款份量唔大,而且印象最深刻应该系 软雪糕窝夫🧇,都系即叫即整,外脆内软👍🏻
一边打住边炉,一边食住 刺身、寿司、天妇罗、烧物,真系好多选择!天妇罗同烧物都即叫即整,所以时间要等耐少少!系等嘅时间又可以食住边炉,我拣咗麻辣汤底,贪佢涮肉酱汁都唔驶点,够晒味🤣打边炉就系要辣先过瘾!美国极上牛肉虽然唔系最正但都唔差,咁多选择嘅情况下两个人都食到3、4碟!