🇯🇵【最新晚市日本高山飞弹牛套餐】前菜汁煮鲍鱼非常入味而有咬感;海螺汁煮都好出色,非常好食!仲有日本渍榨菜同红酒乔头就劲开胃!日本海胆蒸蛋鲜甜海胆配上蒸蛋十分夹!而重点是蒸蛋够热,暖笠笠好好味。盐焗粒贝粒贝好鲜甜!慢煮鲛鲽鱼配有2种汁:宫梅汁同罗勒汁,个人最钟意梅汁,酸酸梅香好好食!澳洲黑边鲍鱼鲍鱼劲大只,完全有我手掌一样大,师傅细心烧香切片,配浓浓炒香牛油蟹膏汁,够鲜又惹味!伊势海老龙虾好生猛,铁板烧过程不停跳动,师傅用自身虾膏汁煮淋上龙虾,口感唔只爽脆,仲有极香浓虾膏盐烧秆!绝对一赞!高山市A5飞驒和牛见到靓靓雪花飞驒牛都想流口水,师傅建议5成熟,摆盘劲有心思!和牛加埋岩盐昆布干同加炸蒜,脆蒜口感加上油脂感满满既和牛,真系不得了。配菜小青椒好香甜!黑松露蟹子斧饭鲜蚬面豉汤日本蜜瓜/草莓🍓
🇯🇵【最新晚市日本高山飞弹牛套餐】
前菜

日本海胆蒸蛋
鲜甜海胆配上蒸蛋十分夹!而重点是蒸蛋够热,暖笠笠好好味。

盐焗粒贝
粒贝好鲜甜!