2022-08-13 2260 浏览
呢间西餐系本人都几喜欢嘅餐厅😋 1份lunch set包 沙律或餐汤 +主菜+ 甜品 唯独冇包饮品 (可另加钱配) 同埋有加一服务费 价钱唔算太平, 不过间唔中咁样食嘅话都可以👍因为质素都唔错的!头盘可以拣餐汤或沙律我就拣咗沙律🤩每日嘅沙律都有机会唔同 系由厨师发板🤭 有时系凯撒沙律,,今次份沙律就好出色同好好食😋 水蜜桃番茄沙律再配少少芝士好开胃🔥 主菜方面拣咗肉眼扒配薯条如果拣肉眼扒套餐 要另外加十蚊 😁肉眼扒拣咗五成熟所以觉得肉质好嫩好juicy 唔会太熟太鞋 👍而薯条系有别于麦当劳𠮶种 佢用嘅油 炸出黎个味道系唔同啲 😋所以密密食到停唔到😂 至于甜品方面就系我最喜欢嘅布朗尼🧡 旁边配一球云呢拿雪糕🔥 虽然套餐冇包饮品但系呢份甜品既价值应该会贵过饮品😂 呢份嘅套餐最后是$138加一间唔中叹一次两次我觉得都ok呀🥰
呢间西餐系本人都几喜欢嘅餐厅😋
头盘可以拣餐汤或沙律