餐厅: 尚善
资讯:

2017-09-08 1584 浏览
早排朋友同我讲系尚善食左条赤陆鱼好好食赤陆鱼?未试过㖞咁岩朋友生日,就约佢去试啦朋友平常要照顾小朋友,去到睇餐牌样样都想试如果叫一条鱼怕试唔到其他,问下店员可唔可以好似刺身咁散叫,又得㖞先黎杂锦刺身,机本上就系想食乜叫乜再放一个盘入面最右下边就系赤陆,系坚好食㖞,最后要叫多件寿司再试真 d 😆成个盘基本上睇光泽都知好新鲜,唔洗多讲,正!个海螺系店员介绍,佢话佢地公司海鲜系每日新鲜运到,咁岩个日有返海螺,又叫个试下,爽脆,有小小甜味因为有小朋友,叫左冷乌冬,鳗鱼同和牛比佢地,大人心态等佢地食饱再执佢地手尾,点知清晒,我地要叫多碟寿司😂😂本身有件旦寿司,未影相已经系小朋友个口入面😅最后餐厅送左时令生果比我地,甜到 2 个小朋友食晒总结,以食物质数同价钱来讲,绝对値得再去!
早排朋友同我讲系尚善食左条赤陆鱼好好食

赤陆鱼?未试过㖞
咁岩朋友生日,就约佢去试啦

朋友平常要照顾小朋友,去到睇餐牌样样都想试

先黎杂锦刺身,机本上就系想食乜叫乜再放一个盘入面

成个盘基本上睇光泽都知好新鲜,唔洗多讲,正!

本身有件旦寿司,未影相已经系小朋友个口入面😅

最后餐厅送左时令生果比我地,甜到 2 个小朋友食晒

总结,以食物质数同价钱来讲,绝对値得再去!
  • 刺身