餐厅: Trafalgar
资讯:

2024-01-16 1230 浏览
周一夜,跟姊妹淘叹食谱记,一入到呢间餐厅,个环境舒服爆灯💡,又大又有格局,大电视播紧波赛,就算唔睇波,都觉得气氛正!服务员嗲声嗲气、有礼貌,我地满意到不得了!👍入口前,个Blueberry Sorbet饮品冻冻哋、甜滋滋,个人超级爱𠮶种够哂kick嘅冰凉触感。🍹食物方面,依度嘅料理一啖一啖都系惊喜。头盘上嚟,已经眼前一亮!朋友狂赞芝士味,话攞足心水!对Pizza嚟讲,三款配料自选又点止好玩,个Pizza底叉烘叉烘,酱汁鲜当当,同猪肋骨嘅Perfect搭档。讲到猪肋骨,个肉汁逼逼真唔讲嘢,滋味浓郁得滞,薯条又系刚炸起𠮶阵嘅鬼香鬼脆,碟嘅份量都几豪迈!𠮶碟德国猪手都唔遑多让,皮脆肉嫩,唔会太咸,惹味得黎又食得健康。得闲,真系要再嚟试吓其他招牌菜,今次食得开开心心,唔只饱肚,而家谂返起个味道仲钟意过瘾呢!