天气冻冰冰,系旺角行完街想揾返啲暖笠笠嘅嘢食吓啦🥰我想食鸡煲、屋企人又话想食蒸气锅或者羊腩煲🙄谂左好耐都唔知点好,好彩终于揾到间叫《㷫烚烚》一次过满足哂,食齐3款菜式🤩我地成家人都食到舔舔脷啊😋🔥火焰鸡煲依个鸡煲简直好似睇表演咁,店员先𪷽酒后点火,系系熊熊烈火下再将鸡件炒香,香气扑鼻,惹味十足,份量都好多👍🏻🔥海鲜拼盘海鲜拼盘一上枱,已经闻到好香嘅蒜蓉同海鲜香味~海鲜包括有虾,扇贝,鲍鱼,蛏子,鱿鱼,贵妃蚌等,啲粉丝吸哂海鲜同蒜蓉嘅味道真系超人间极品❤️🔥双冬羊腩煲/蒙古冰羊煲今次我哋拣咗店员热烈推介嘅蒙古冰羊煲,羊件啖啖肉,羊味浓但一啲都唔膻;汤底有蕃茄酸酸甜甜味道好开胃,仲可以加埋其喺火锅配料享用🌟仲有手机落单及自助美食/饮品区,多款新鲜食材及小食甜品拣,真系食到揽住个肚腩仔返屋企呀~

🔥火焰鸡煲

🔥海鲜拼盘