2019-01-06 347 浏览
突然好想食放题,于是就约朋友book呢间御满屋食放题就系为左可以尽情叫自己钟意嘅野食 先嚟一盘刺身,一大堆甜虾同大赤虾震慑场面,呢座虾山成功吸引我同朋友嘅眼球其他刺身好似变左配角咁,赤虾好大只好新鲜好好食,甜虾好鲜甜,呢到有其他放题比较小见嘅象拔蚌刺身,食落新鲜爽口唔错,三文鱼几新鲜,剑鱼楠肥美,带子鲜甜可口寿司款式都唔小,而且寿司饭好细旧所以叫多小小都唔怕,呢到d手卷都系细细件size好似d迷你雪糕筒咁,唔驶担心会食得太多饭太饱肚,个海胆手卷我一啖就食左个手卷落肚海胆鲜甜美味,齿颊留香;蒲烧鳗鱼厚身带一点焦香,必食 羊胺好淋好入味炸物方面点左炸虾天妇罗同炸蚝仲有芝麻鸡翼,炸虾天妇罗大大件香脆可口,天妇罗炸粉岩岩好唔会太厚亦唔会太薄,吉列蚝香脆内软亦都好好食 芝麻鸡翼岩岩炸起热辣辣好香好惹味饮品同甜品可以到出面X雪柜自取,款式好多 甜品方面除左出面有甜品冻柜任拣任食之外,仲每人有一张甜品纸可以haagen dazs, movenpick同fruttato榴梿雪糕之中任拣一款嚟食 我就拣左movenpick云呢拿雪糕作为我餐后嘅甜品
突然好想食放题,于是就约朋友book呢间御满屋
放题就系为左可以尽情叫自己钟意嘅野食
 先嚟一盘刺身
刺身

一大堆甜虾同大赤虾震慑场面,呢座虾山成功吸引我同朋友嘅眼球
其他刺身好似变左配角咁,赤虾好大只好新鲜好好食

寿司款式都唔小,而且寿司饭好细旧所以叫多小小都唔怕

,呢到d手卷都系细细件size好似d迷你雪糕筒咁
海胆手卷

海胆鲜甜美味,齿颊留香;蒲烧鳗鱼厚身带一点焦香,必食

蒲烧鳗鱼

羊胺

羊胺好淋好入味

炸物方面点左炸虾天妇罗同炸蚝仲有芝麻鸡翼,

炸虾天妇罗

炸虾天妇罗大大件香脆可口
,天妇罗炸粉岩岩好唔会太厚亦唔会太薄,

吉列蚝

吉列蚝香脆内软亦都好好食

芝麻鸡翼

芝麻鸡翼岩岩炸起热辣辣好香好惹味

饮品同甜品可以到出面X雪柜自取,款式好多

雪糕

我就拣左movenpick云呢拿雪糕作为我餐后嘅甜品