2024-06-18 571 浏览
带住条鱼🐠揾食之一次满足多个愿望任饮任食放题《牛之锅》,今日到条鱼带返我去食好西,呢度主打火锅放题,但除左火锅之外仲有海鲜、刺身、串烧、甜品、啤酒汽水都系任饮任食一入到已经见到大大个甜品柜,饮品同调味料仲有部份嘅甜品同埋火锅配料都可以喺自助区度拎,餐厅可以选择一人一锅唔同汤底或者一个大锅汤底,今日嚟呢度最想食嘅就系🌟本地新鲜骟牯牛肉⭐️ 美国见岛和牛⭐️ 雪花牛小排,所以我地拣左其中一个系寿喜烧汤底去迎接我哋期待嘅牛肉听闻骟牯牛都几珍贵,所以我哋都几期待,幸好真系冇令我哋失望,骟牯牛嘅肉质特别细嫩,同一般牛肉有啲唔同,口感更加细腻柔滑,每片牛肉都切得好均匀,火锅烫熟嘅时间好短,食起来更加新鲜,佢嘅肉质比较有嚼劲,每一啖都充满咗肉汁令外特别推介佢哋海鲜类嘅蚝,好少任食火锅嘅蚝味道系会咁鲜甜,佢哋嘅绝对系一个encore之选,而佢哋嘅自家制串烧同甜品同样都有惊喜,餐厅放题嘅种类比起其他嘅火锅放题仲要多,呢个价钱可以食到咁多样食物超值