2023-03-18
📍NN Coffee & Gin 之前食左幸圆同湘蜀人家,今次试呢间少女味十足嘅Cafe😍佢门口都好简约整洁,最重要系打卡味浓嘅sofa 千秋🥰❣️Rose Lattee ($46)配埋靓靓拉花岩晒我呢啲港女打卡❣️Iced Black Coffee☕️ ($40)❣️香煎日本带子黑松露手工意大利粉 ($108)呢个CP值超高,手工意大利粉本身已经好好食,唔厚身唔会好似食紧面粉咁。呢个带子又大只仲煎左,食落口好爽口,配埋黑松露酱口感十足!❣️烟女花手工意大利粉 ($98)第一次知道有呢个意粉,上网search先知原来系用蕃茄,黑橄榄,鳀鱼,刺山柑煮成,辣辣地嘅,仲觉得几开胃。❣️水牛城鸡翼 ($68) ❣️期待已久嘅甜品焦糖香蕉朱古力 牛角包窝夫🧇配雪糕成个摆碟都好靓,啲香蕉放咗喺最底,再有2旧热辣辣嘅淋咗朱古力酱嘅牛角包窝夫点住雪糕食。牛角包窝夫好松脆好好食!推介!Menu:门面:
之前食左幸圆同湘蜀人家,今次试呢间少女味十足嘅Cafe😍
佢门口都好简约整洁,最重要系打卡味浓嘅sofa 千秋🥰
❣️Iced Black Coffee☕️ ($40)
❣️香煎日本带子黑松露手工意大利粉 ($108)
❣️烟女花手工意大利粉 ($98)
❣️水牛城鸡翼 ($68)
❣️期待已久嘅甜品
焦糖香蕉朱古力 牛角包窝夫🧇配雪糕