2017-10-04 1446 浏览
临近中秋,我地一家人去食放题😚😚去开荃湾间分店,第一次食呢间😋我觉得比荃湾分店好😆 款式都几多,刺身几新鲜 但数量就唔太足 而且成日漏单😢 最后叫我地last order,但问题系我地之前递左纸好耐𠮶啲又未到,惊再点又会重覆晒,所以就有啲困难,但佢就猛咁吹。。另外,可能太多客人 所以会有时有啲乱 会上错菜 但整体食物系好味嘅😂最正既刺身系阿根廷虾🦐🦐超爽 虾味鲜 上面仲有两三粒三文鱼籽😆一齐食个口感几qq><呢块饼正呀 佢好似系喺创意寿司𠮶版到🤣成旧野既味好夹 好特别!另外既香芋波波 芝士年糕都好好味><甜品方面 都几多选择😝几精致😋 但窝夫𠮶啲就比较淋 比较好既系雪糕糯米糍,oreo奶冻

另外既香芋波波 芝士年糕都好好味><