2021-08-07 1469 浏览
一行6人去打边炉 个个打哂针梗系揾间可以坐耐d 又可以一齐坐既地方食野 而家真系好难揾😭 呢间都唔系第一次食 佢真系好出色 尤其系d staff 佢地返工返得好开心 睇得出佢地做野好落力又快手 要赞赞!我地叫左好多野 其实食唔哂 我尽量将佢地list哂出黎啦 我地叫左胡椒猪肚汤底 汤底有诚意 唔系只有辣我觉得最推介系牛眼筋 真系要食!佢特色系要烚耐d, 大约15分钟啦!出面好少有得食 口感就系爽既 但中间个层筋系脆卜卜咁 好特别架!佢既牛都特别新鲜 都系一定要order!第二出色系个糯米饭 人多先好叫 因为好大兜 一人试少少就岩 佢既腊味好香架 仲有另一样都系熟食 唔记得叫咩名但系虾酿油炸鬼咁 好脆好香 呢个fusion菜好特色 又系必叫!仲有几款手打虾滑墨鱼滑牛滑呀咁 爽口弹牙 佢既蔬菜类都好新鲜架 但食到最后好饱无再加了 餐厅可以坐到凌晨两点 终于唔使再转场转黎转去 饮多两转啤酒都仲得!

牛眼筋

牛眼筋