2023-11-08 100 浏览
呢间餐厅呢排都做紧优惠,系半价烧肉😈😈我今次简佐一人前既神石特级五花盛合,$54就食到全部都系五花肉,好肥美好满足呀🤤🤤分别系美国特级牛五花,西班牙豚五花,美国无激素走地鸡。牛五花直情系烟肉咁,油脂饱满,烧完出黎果阵四散既油香同厚实既肉感,口感不柴不腻,重点系有牛肉鲜味,真系一块一块食唔停口;豚五花就真系烟肉位,油花超多,烧到焦脆咁食满口猪肉香,肉质软嫩无比;走地鸡算系脂肪较少,肉质较实,但都有啲鸡油,烧完出黎食同样好食,同样咁香口🤩🤩另外仲可以装啲沙律果啲黎食,沙律有青瓜,蕃茄仔,菜丝,粟米粒呢啲,全部都好新鲜,清下啲油腻感就最岩;汤都有两款,我饮佐黑豚牛舌洋葱汤,肉味浓,洋葱味都几突出,日本风既汤;白饭亦算认真,质地好好,又有紫菜,好好食😋😋
呢间餐厅呢排都做紧优惠,系半价烧肉😈😈