2021-06-26 1440 浏览
依间餐厅由太和火车站行过去大约10分钟嘅距离。佢系一间bar restaurant,可以一边食住野,一边摸着杯底,倾吓计放松一下。个环境都几舒服,我哋坐角落位,唔会太差嘈,朋友们可以轻松舒服咁样倾吓计。而啲嘢食都唔错!鸡翼三重奏(水牛城,牛油,蜜糖芥辣)$98鸡翼皮炸得好够香脆,而鸡肉都多够juicy👍🏻。我个人最钟意食牛油味,够香口。Buffalo既味我略嫌太重口味,辣咗少少,我自己就麻麻哋。火箭菜巴马火腿蕃茄水牛芝士薄饼 $148⭐️pizza做得几出色,佢系饼干皮嘅薄饼底,够晒干身香脆,好正!上边嘅topping亦都好足料。Parma ham 亦唔会系好多筋,好食😋!德国咸猪手配酸菜$198每次到bar restaurant ,老公实会叫德国猪手,今次都唔例外。不过今次依间餐厅嘅猪手,就令我老公有啲失望🤦🏻‍♂️,因为佢嘅猪手皮焗唔够香脆,上菜时亦都唔够热。但系猪手嘅肉质就唔错,唔会焗得太干身。有进步嘅空间😜杂锦德国肠拼盘配酸菜$168德国肠又做得唔错㖞,唔会焗得太干身,香肠嘅味道亦都唔会太咸👍🏻。一路食住香肠,一路倾住计,饮住啤酒,简直系绝配呀😚!不过佢嘅酸菜,我就觉得腌得唔够,未

鸡翼三重奏(水牛城,牛油,蜜糖芥辣)$98

火箭菜巴马火腿蕃茄水牛芝士薄饼 $148

德国咸猪手配酸菜$198

杂锦德国肠拼盘配酸菜$168
德国肠又做得唔错㖞,唔会焗得太干身,香肠嘅味道亦都唔会太咸👍🏻。一路食住香肠,一路倾住计,饮住啤酒,简直系绝配呀😚!不过佢嘅酸菜,我就觉得腌得唔够,未够酸,中和唔到香肠嘅油腻感!

热朱古力$48
佢嘅热朱古力嘅拉花好有惊喜!佢系一个咬咗一啖嘅苹果🍎。嚟嘅时候我哋都唔舍得饮,因为真系拉得好靓!不过,唔系每一杯都系呢一种拉花。我哋叫咗两杯朱古力,其中一杯先系🍎拉花,但已经好满足开心🥳。毕竟拉个苹果需时,都明白唔能够杯杯都拉到咁仔细嘅图案。祝各位🤚🏻🦵🏻好运啦!

有另收加一服务费!
鸡翼三重奏(水牛城,牛油,蜜糖芥辣)
火箭菜巴马火腿蕃茄水牛芝士薄饼
德国咸猪手配酸菜
杂锦德国肠拼盘配酸菜
热朱古力
鸡翼三重奏(水牛城,牛油,蜜糖芥辣)
火箭菜巴马火腿蕃茄水牛芝士薄饼
杂锦德国肠拼盘配酸菜