2024-09-20 317 浏览
宫崎A5和牛西冷扒:原块和牛西冷,油脂分布均匀,入口即化,牛味浓郁,好大块大块,烧到表面焦香,内里Juicy,系咁多嘢食入边我最钟意嘅。上等A5和牛肩胛:肉质紧实又有嚼劲,佢嘅肉纹更加明显,质感丰富,每一口都能够感受到浓郁嘅牛肉风味,值得一试。佢嘅牛肩胛肉眼心:肉纹分布均匀,质感鲜嫩多汁,牛嘅味道更加香浓,入口即化。厚切牛舌芯:带点油香,牛味香浓,食起上嚟又爽又嫩,口感丰富。

特色冷面
宫崎A5和牛西冷扒
上等A5和牛肩胛
牛肩胛肉眼心
题外话/补充资料: 宫崎A5和牛西冷扒:原块和牛西冷,油脂分布均匀,入口即化,牛味浓郁,好大块大块,烧到表面焦香,内里Juicy,系咁多嘢食入边我最钟意嘅。 上等A5和牛肩胛:肉质紧实又有嚼劲,佢嘅肉纹更加明显,质感丰富,每一口都能够感受到浓郁嘅牛肉风味,值得一试。 佢嘅牛肩胛肉眼心:肉纹分布均匀,质感鲜嫩多汁,牛嘅味道更加香浓,入口即化。 厚切牛舌芯:带点油香,牛味香浓,食起上嚟又爽又嫩,口感丰富。
2024-09-02
特色冷面