呢排一直谂有咩地方可以食好既牛肉面,今晚心血来潮就响深水埗揾左呢间牛肉面,之前都有见过几次但无入到去,今日想食就一于胆粗粗去试下!入到去二话不说叫左个半筋半肉牛肉面,一杯芋香珍珠奶茶,我朋友就叫左牛肉面加奶盖海盐绿茶,好快就有得食!一饮杯芋香珍珠,正,呢种最早来到香港既台式饮品味道今时今日已经好少地方饮到,今日竟然俾我饮到,珍珠弹性亦够,非常好!主角来了,半筋半肉牛肉面,食个牛肉就知系正野,淋得来又有咬口,味道仲要好似响台湾食过既味道,面亦好弹牙,反而汤底淡过台湾食过既少少,可能要配合返港人口味,至于系咪成功,我觉得味道系好,所以系成功既!🤗今晚晚餐意想不到系好食同食到好饱,一定会再来,加油!

今晚晚餐意想不到系好食同食到好饱,一定会再来,加油!

2019-09-10