2022-09-24 2372 浏览
之前朋友同我庆祝生日,带咗我嚟湾仔君悦酒店入面嘅the teppan room🍽️呢度铺面其实唔算好大,不过坐得好舒服,座位好宽敞,入面嘅灯光昏暗,几有情调。坐喺吧枱位可以睇住师傅慢慢笑,亦都系一件赏心乐事。我哋叫咗一人一个套餐,有龙虾又有和牛,劲丰富🐂前菜嘅沙律同刺身都好新鲜,之后有一款黑松露炖蛋,味道劲香,蛋都好滑。第三样就系食龙虾,好新鲜,龙虾肉十分爽口弹牙。而重点嘅黄牛当然系出色啦,肉质鲜嫩,入口即溶😍仲有一个和牛炒饭都唔错,不过和牛份量就好少嘅。最后就系甜品呀,个疏乎厘pancake劲好味❤️成餐由头到尾都十分满意,店员嘅服务态度亦相当优质。你餐生日饭我真系好满意☺️