餐厅: 快樂漁港酒家
资讯:

2012-08-12 303 浏览
今日星期六, 冇订位, 好在早到! 酒家方面服务好好, 佢地今日全场爆满, 但仍然好尽力咁安排座位畀我地![[]]- 鲤鱼门既SERVICE好好多! (1) 冇订位都好尽力安排座位畀我地! (2) 带/帮我地拣海鲜既人/伯伯都好友善! (3) 好勤力帮我地换骨碟- 装修好好多 (咁多间海鲜酒家都系!!!)- 同埋好似平少少?快乐渔港送既野食都几多 (汤+甜品+生果), 令人好惊喜同窝心! =3=
今日星期六, 冇订位, 好在早到!

送既, EXPECT佢系鱼汤, 所以EXPECT佢会好浓味~点知唔系~
豉椒炒蛏子
本人想食椒盐味, 不过就入唔到虾肉之中~但掉转黎睇, 可能佢就系唔想嘥左只虾既鲜味? 睇你想要鲜味定调味啦!?
冇期望中咁香, 可能系佢落得唔够油?! 不过健康人士应该会喜出望外~
食唔到饱鱼味 =_= 不过可能系呢个煮法唔啱我?! 见个个都蒸又去试下, 但似乎都系炆啱我多D!
瑶柱蛋白炒饭 $88/碟...淡味左D (本人钟意浓味 =3=) 不过佢D米好干身好靓系真既!
送既, 见到同食到桂花, 但净系食到椰汁既味~如果你本身唔预会食到桂花味系冇问题!
送既, (哈)密瓜好多汁!
[[[鲤鱼门 VS 流浮山]]]

- 装修好好多 (咁多间海鲜酒家都系!!!)

- 同埋好似平少少?

2012-08-11
$502.5 (晚餐)