2011-02-21
今日系同女朋友仔既纪念日子谂住揾间环境 ok , 价钱又唔太过贵ge 开心下上开饭见到做紧set dinner买一送一 promo d 相又好似几靓, 虽然之前食评好壤参半最后都决定试佢一次set din 4 个 coursesoup - 周打海鲜汤 (with bread)appetizer - 海鲜三重奏 (菠萝蟹柳, 鱿鱼圈, 青口) or 辣味三文鱼main course - 西冷牛扒 or 三文鱼扒dessert - resperry roll (但有 coupon 自动将其中一份转做朱古力火窝)and 上 facebook like 佢地有 drinks 任饮, 红白酒, 橙汁 or 其他 我地试左佢地既 house red wine & white wine, 两只都好饮 (以我地唔系好识饮酒既人计)食物 overall 质素就中规中距啦, 唔差, 亦唔好太大期望最好既都算系甜品 & wine, 一流!环境算系唔错, 灯光几柔和但可能我地坐得近喇叭, 音乐大左d可能客人唔多啦三个 staff 已经 serve 得我地好妥当笑容又好, 又有礼貌我地呢d 用 coupon
谂住揾间环境 ok , 价钱又唔太过贵ge 开心下
上开饭见到做紧set dinner买一送一 promo
d 相又好似几靓, 虽然之前食评好壤参半
最后都决定试佢一次
set din 4 个 course
soup - 周打海鲜汤 (with bread)
main course - 西冷牛扒 or 三文鱼扒
最好既都算系甜品 & wine, 一流!
环境算系唔错,
灯光几柔和
但可能我地坐得近喇叭, 音乐大左d
可能客人唔多啦
三个 staff 已经 serve 得我地好妥当
笑容又好, 又有礼貌
我地呢d 用 coupon 既人, 叫佢介绍都仍然尽心尽力招待, 值得一赞
不过最最最重要既系...
两个人, 食到满足哂, 都唔使 $500 落楼, so good!!
性价比真系无得输~
promotion 未完既话, 真系值得推介俾各位~!