2013-07-19 1394 浏览
系湾仔收工同朋友食饭, 今次拣左呢间餐厅, 因为朋友之前系到开过会, 几好wor.晚饭时间去到, 唔洗等位即刻有得入, Cool ...我地睇下三个女仔食咩啦.餐前小食: 篙笋口感清新, 多食都唔肥吖口水鸡 辣辣地, 好野味开胃与醒神, 亦唔会话太油, 刚刚好.伙记介绍, 南乳鸡配青木瓜沙律: 几好, 青木瓜沙律味道酸酸地, 好开胃,椒盐膳片: 整体味道唔错, 膳片超鲜甜, 不过炸粉厚左DD.马拉盏介兰: 好食好食, 有风味, 细心睇, D虾米都几大粒Wor估唔到成晚最惊喜嘅系甜品, 荔枝奶冻好香好滑, 食完之后, 个口仲有好香慨荔枝味,芒果布甸的新莓汁, 十分清新, 酸酸地慨新莓汁可以去肥腻, 感觉上食左咁多野冇咁肥.系度食左咁正的甜品, 唔洗去松X lu ~~三个人食左六百几蚊度, 仲饮埋酒, 超正!!
口水鸡
餐前小食: 篙笋口感清新, 多食都唔肥吖
南乳鸡配青木瓜沙律:
椒盐膳片:
马拉盏介兰:
芒果布甸
雪糕双并
荔枝奶冻
三个人食左六百几蚊度, 仲饮埋酒, 超正!!
2013-07-19
口水鸡