2019-08-29 126 浏览
好开心有人请食放题🤩 我期待左好耐架喇,果日lunch都唔食要留肚作战🙋🏼‍♀️我最钟意就系帮手点嘢食,第一时间scan qr code落单,几乎每款都叫左少少试下先😎第一样黎既系刺身盘😻😻 有干冰同花作衬托,成个presentation好靓!我个人最中意三文鱼、油甘鱼同带子,好肥美!👅 所以第二round都有叫🤣坐坐下有d冻🤪我地叫左d热野食!烧纽西兰羊鞍👄 其实我好钟意食羊既,如果系烧既话,仲可以带出佢嘅香味👄好正!鳗鱼都系推介👄,而且系回本嘅食物,我哋当然唔止叫咁少,几乎每次落单都会叫几块🤗仲有其他野食,例如串烧,都好美味~其实除左点餐既食物,自助区都有好多选择!😌好似食自助餐咁,前菜、甜品、饮品,总有一款满足到你口味😬😬😬

坐坐下有d冻🤪我地叫左d热野食!

仲有其他野食,例如串烧,都好美味~

其实除左点餐既食物,自助区都有好多选择!😌