2022-07-24
之前同朋友食过一次觉得好食又扺食,所以今次点同事生日,见依度有得订位,就带同事嚟试下。去到餐厅,又系同上次一样好多人等位,接待既先生好忙,侍应又好忙,等左阵,佢地都好快安排到卡位比我地,好开心。上次食过鸡肉丸丼饭,鸡肉完全吾干。 今次试下新款叫左牛丼,牛舌丼,鲭鱼丼同猪丼,牛舌同猪丼,一上枱就食,完全忘记左影相。😅我食牛肉饭定食,牛肉系厚切嘅,不过好似有d煮得耐左dd, 但都吾算干,可能系我食得比较生啲 ,但啲牛肉原来有两层份量都比较多。牛舌丼同猪丼同事都话好好食,我试咗一件牛舌好爽口,而且完全冇过火。鲭鱼当我就冇乜兴趣,因为本身唔系好习惯呢种鱼嘅味道,对我嚟讲有啲腥味,但同事就食得好滋味。我哋几个同事都好欣赏佢啲配菜,个蒸蛋好滑好香鸡蛋味,带子裙边好爽口, 食唔停口, 配菜份量太多最后尾个甜品都食唔晒。
都好快安排到卡位比我地,好开心。