2018-09-11 74 浏览
同朋友嚟到呢间西餐厅庆祝生日,一入到黎,环境非常靓, 十分有格调,今晚唔算多人,所以喺度慢慢坐倾计,好正!叫咗个香芹牛油蚬,一上碟,就比佢啲蚬嘅大小吸引左,好大只呀!食落啲蚬鲜甜,又有少少牛油味,唔错!跟住就系带子墨鱼汁意大利饭,带子亦都系好大只,配埋个墨汁意大利饭,味道好夹肉类叫左榖饲猪配菠萝沙沙,有d杂菜同埋薯角伴碟,菠萝沙沙令成碟𩠌既感觉唔会太滞,味道仲好清新黎到女仔最钟意既甜品放题,价钱真系超级抵,甜品亦都有好多款选择!我地试左芒果拿破仑,芝士蛋糕,焦糖炖蛋,意式奶冻,同埋tiramisu芒果拿破仑最好食,十分脆,配埋酸甜芒果肉同埋吉士,十分唔错试左咁多款甜品已经好饱,唔能够挑战试晒全部甜品不过食埋个甜品放题真系好满足,系一餐完满既生日饭!

芒果拿破仑最好食,十分脆,配埋酸甜芒果肉同埋吉士,十分唔错

试左咁多款甜品已经好饱,唔能够挑战试晒全部甜品
不过食埋个甜品放题真系好满足,系一餐完满既生日饭!
2018-09-10
庆祝纪念