2013-08-04 120 浏览
今次系团购优惠,$128+$13service charge嘅半自助lunch buffet。以呢个价钱可以喺soho区食semi lunch buffet 确系抵。呢度环境舒适,绝对系享受weekend嘅好开始XP。任食嘅系头盘同沙律,选择唔算少,食齐其实已经有啲饱。食物嘅卖相好吸引,而且亦几特别。有一款好似pizza咁,但应该系茄子,整得好爽,好好食。而Ham同沙律有好几款供选择。主菜每人可以拣1个份。我哋拣咗猪扒配薯条同辣肉肠pizza。主菜份量大,而且卖相亦好吸引,绝冇因为系团购而欺场。猪扒炸得脆口,肉质松软,但薯条就麻麻,唔够脆,好快就淋哂。Pizza方面,芝士同肠份量适中,味道唔错。因为饼底好薄,所以唔会太滞。至于甜品,可于buffet枱任选,都有5-6款选择。但我就觉得略甜咗啲,所以每件只系试咗少少。虽然限时90分钟,但已相当足够,好满足。其实呢度正价menu都唔算太贵,绝对可以encore。
任食的头盘及甜品
主菜每人可以拣1个份。
我哋拣咗猪扒配薯条同辣肉肠pizza。
猪扒配薯条及辣肉肠Pizza
主菜份量大,而且卖相亦好吸引,绝冇因为系团购而欺场。
猪扒炸得脆口,肉质松软,但薯条就麻麻,唔够脆,好快就淋哂。
虽然限时90分钟,但已相当足够,好满足。
其实呢度正价menu都唔算太贵,绝对可以encore。
2013-08-03
用餐优惠