2017-04-23 175 浏览
经朋友介绍,同女友试下呢间法日混合菜。而且每张枱都保留一定距离,营造出十分舒适嘅聊天空间。提提各位,面包系放起火山石上面。主要系吸热慢同散热慢,保持面包松软嘅口感。首先系开胃菜(睇卖相我以为系甜品)经店员介绍先知主要材料系水鱼。食落外皮脆脆,咬开里面烟烟韧韧,浸出淡淡鱼肉香。在食吞拿鱼他他配竹炭脆脆的同时,眼球已经被下道菜吸引住。艺术品?其实系带子配blue rain scallops,中间配上玫瑰花干。绝对系视觉享受苏格兰蛏子,建议切开一小段,然后配上不同配料食用,包你有不同口感,味道嘅感受。淋上由汤打成嘅泡沫,令龙虾入口时顺滑,肉质又能保持弹牙口感,配上西芹做成嘅啫喱,感觉清新。如果配上龙虾膏做成嘅酱,味道浓郁,又有另一味道。呢道鲷鱼,外皮十分香脆,是将热油淋上去,十分花工夫。内里鱼肉保持鲜嫩,连配菜的葱亦非常好味,不可不试羊架配豆蓉红酒烩梨,未食已经闻到香味。最后食埋甜品配茶,为今日画上完美嘅句号,视觉同味觉都得到满足。如果想同女友试 fusion菜,呢间绝对系好嘅选择。Btw,果经理有d似黄浩信
经朋友介绍,同女友试下呢间法日混合菜。
而且每张枱都保留一定距离,营造出十分舒适嘅聊天空间。
提提各位,面包系放起火山石上面
。主要系吸热慢同散热慢,保持面包松软嘅口感。
首先系开胃菜(睇卖相我以为系甜品
)经店员介绍先知主要材料系水鱼

食落外皮脆脆,咬开里面烟烟韧韧,浸出淡淡鱼肉香。
在食吞拿鱼他他配竹炭脆脆的同时,眼球已经被下道菜吸引住。
,不可不试
羊架配豆蓉红酒烩梨,未食已经闻到香味。
如果想同女友试 fusion菜,呢间绝对系好嘅选择。
Btw,果经理有d似黄浩信