2020-05-25
满足韩国炸鸡任食🤤疫情长期被困在家,最近又要从新适应上班,总想吃一点可以慰籍心灵的食物稿赏自己,为自己义义电。在旺角这个闹市,发现这一间晚市都居然可以有用如此相宜的价钱任食嘅韩国餐厅梨满园, 真系觉得好吸引一定要试。前菜有四款包括餣萝卜,薯仔,芽菜同埋泡菜,酸酸甜甜好开胃,简直系准备好个胃大大啖食肉。上菜上得好快,见到成枱食物好感动,好满足。首先食嘅一定系拉丝芝士鸡,啲料一啲都唔hea,芝士完全系真材实料,可以拉丝拉得劲高!将一大旧完全冇骨嘅鸡肉包喺厚厚嘅芝士入边,入口即溶𠮶下真系觉得好幸福,味蕾都要爆破。 韩国寿司有啲酸酸地嘅嘢餣瓜,清爽得来同个饭又好夹, 食埋流心既拉丝芝士紫菜卷蛋,呢一餐饭真系完美。芝士同蛋真系都系最好嘅朋友,永远唔会欺骗我哋嘅感情!系觉得冇得再完美之中,竟然仲可以任食炸鸡,炸鸡有五只味,包括姜葱,甜辣,芝士,秘制酱油味,啲鸡一啲都唔干身,炸粉唔会过厚,配埋特制餣萝卜,每件鸡都相继食得出唔同口味,食到滋味无穷,令人欲罢不能。总而言之觉得成餐饭性价比高完全值得一试。🍽 梨满园韩国料理🔎 旺角通菜街1A-1L号威达商业大厦Deli2 1楼
满足韩国炸鸡任食🤤
总而言之觉得成餐饭性价比高完全值得一试。
🍽 梨满园韩国料理
🔎 旺角通菜街1A-1L号威达商业大厦Deli2 1楼