2015-08-18
我同男朋友都系食肉兽,见到有食评介绍,就比啲牛肉吸引住😍 而且见到新开张不久,所以觉得个水准会不错(好多店都系开耐咗,个质素就变差)我哋系星期二嘅夜晚6点钟去食,一早卜咗位。我哋系去食烧肉放题的,每位$240。一开始会送啲刺身比你食,不过无得你拣咩款同数量,佢决定嘅 哈哈。嘢饮款式较少,但任饮~ 要自己行去门口拎之后就好似平时放题咁,有啲纸比你点要几多肉、菜、料理、海鲜。嘢食十分新鲜、惹味,牛肉好正,特别系香草牛肉😍我哋两个点咗好多嘢,食到好饱(如图)见到先前有负评(instagram),丧闹环境差。我去过之后,觉得环境的确唔系话好好,但起码好过茶餐厅先。因为系烧嘢食,多油烟,地板会油,会滑,要小心啲行。烧嘢预咗身上会留味,唔想有味、唔想自己煮嘅,大可以选择其他人哋煮好哂比你食嘅餐厅~厕所都算干净!可能因为新开无几耐餐厅整体环境一般,中下水准~ 但都唔影响食欲的。服务员好友善、会同你倾偈,有服务业应有嘅态度,食都食得开心、顺气!呢间烧肉店值得一试嘅,不过比我食,我唔会去多次😆 会想试下新嘢!同埋食好多肉好济(我本身已经超大食)不错!满足!
嘢饮款式较少,但任饮~ 要自己行去门口拎
嘢食十分新鲜、惹味,牛肉好正,特别系香草牛肉😍
我哋两个点咗好多嘢,食到好饱(如图)
因为系烧嘢食,多油烟,地板会油,会滑,要小心啲行。
厕所都算干净!可能因为新开无几耐
餐厅整体环境一般,中下水准~ 但都唔影响食欲的。
不错!满足!