2021-07-31
耐唔耐就会嚟食嘅Ruby Tuesday小食定牛扒 都会令人心思思想食大大块bone-in ribeye今晚就嗌你啦Four-way Sampler (regular) $238香口嘢永无得输Chicken Wings🐣辣辣哋 成层酱包围住Fried Squid 🦑好爽口好香 有啲surprisedPotato Skins 🥔+ 烟肉 + cream 依个配搭又真百试百好味Breaded Shrimps🍤够热够脆 中上质素啦4样都系我钟意食嘅嘢自己食一盘都得啊下次会嗌large size🦦18oz USDA bone-in Ribeye $598嗌咗medium rare 啲纹路靓到呢份量又大 望落好吸引作为食肉兽 望到都兴奋🥰切开就粉红粉红肉质唔错 都几嫩滑同埋系一只少少痴肥嘅猪🐷肥膏位都几多赶得切系7月嚟食 跟一杯可乐 仲可以无限refillNew York Cheesecake $118偏软身嘅cheesecake味道就还可以啦Ruby's Passion成层嘅热情果酱铺面如果酸返少少 再清爽啲就好啦Bananaberry Cream Freeze Smoothie 轻轻试咗一啖
[Chicken Wings + Breaded Shrimps + Potato Skins + Fried Squid]
香口嘢永无得输
Chicken Wings🐣辣辣哋 成层酱包围住
Breaded Shrimps🍤够热够脆 中上质素啦
18oz USDA bone-in Ribeye $598
赶得切系7月嚟食 跟一杯可乐 仲可以无限refill
New York Cheesecake $118
偏软身嘅cheesecake味道就还可以啦 Ruby's Passion
成层嘅热情果酱铺面如果酸返少少 再清爽啲就好啦
轻轻试咗一啖