2021-04-20
几有日本风味嘅拉面店lunch set $92先系觉得好抵食$92有拉面 有小食 有汽水枱面有芝麻、蒜等等好丰盛嘅一餐香浓鸡白汤拉面另上一个啫喱放落汤底唔记得咗嚟个前后对比🤭一开波就捞均咗😂汤底饮落都ok浓厚木耳份量好多夹埋面一齐食 真系好爽炙烧叉烧肥瘦均匀入味+软腍好食牛舌牛尾汤拉面 +$16我就一向钟意鸡白汤所以叫咗个frd嗌依个然后我就有牛舌食😆够厚切得嚟 都算淋 还可以啦日本溏心鸡蛋 +$12拉面原本唔跟鸡蛋记得一定要加因为 MVP系只溏心蛋🥺真。溏心一咬落去 啲蛋黄流晒出嚟咬完再灌返少少汤落只蛋到🤏🏻蛋嘅香+汤嘅浓 jeng af广岛吉列炸蚝粉浆够薄蚝嘅鲜味都仲系到炭烧鸡肉串烧正常质素啦鱼介青葱叉烧替玉 $25食完咁多嘢都未够满足🦦可惜依到无叉烧饭就嗌咗份替玉好多肉肉 少少surprised质素都无马虎嘅章鱼小丸子 $42个酱几特别不过我都系钟意普通𠮶啲🤫柚子雪葩 +$18见menu写一球, 点知嚟到系一杯 个杯身都系雪葩嚟😂2个人share一杯都可以嘅好彩嗌柚子 够晒fresh所以仲可以一人啪一杯我就拣咗绿茶可乐原本$92嘅lunch set比我哋加依样加𠮶样😂加到咁样😂相
先系觉得好抵食$92有拉面 有小食 有汽水 枱面有芝麻、蒜等等 好丰盛嘅一餐
香浓鸡白汤拉面
鱼介青葱叉烧替玉 $25
章鱼小丸子 $42
个酱几特别不过我都系钟意普通𠮶啲🤫
柚子雪葩 +$18
见menu写一球, 点知嚟到系一杯 个杯身都系雪葩嚟😂2个人share一杯都可以嘅好彩嗌柚子 够晒fresh所以仲可以一人啪一杯 我就拣咗绿茶可乐 原本$92嘅lunch set比我哋加依样加𠮶样😂加到咁样😂相信就咁一个lunch set都系够饱嘅想好好好好好好满足 就可以加多几样