2021-06-27
呢一间火锅店我曾经同朋友嚟过,本身系高级嘅单点美食,我见到佢加咗半放题形式,食物质素依然高质$298半自助套餐好抵食,包左惹味鸡煲(或可拣鸭或蚬)做煲底,啲鸡好嫩滑,好入味,小辣我哋觉得啱啱好,果然惹味!另外包左蚝皇鲍鱼佛飞墙,个鲍鱼好弹牙!至尊拼盘有四盘,有:1️⃣时令海鲜拼盘有五款,分别系鲜甜鲜虾、弹牙大鲍鱼、肉质饱满嘅蚝、鲜味十足嘅扇贝同蚬,啲海鲜质素好好👍🏻2️⃣胡炉肉拼盘澳洲和牛、牛舌蕊、黑毛猪豚肉,三款肉中和牛牛味最浓郁,牛舌爽口不韧3️⃣手工丸拼盘 一食就知系黑松露墨鱼丸好Q弹,手打虾丸好多虾子🦐虾味十足!芝心丸中间系流心咖😍4️⃣手工饺拼盘泰皇鲜虾云吞最正,劲juicy,想encore!XO酱带子饺、鱼皮饺都唔错!跟住就去到免费嘅野食,都几多选择,我地拣左魔芋丝、炸响铃、炸鱼皮,索晒汤精华,后两者腍中带脆,口感一流。又加左美国肥牛,同埋唐生花、娃娃菜,估唔到食到尾个锅底仲几辣!每人加$38任饮啤酒汽水,饮咗几罐啤酒🍻爽估唔到最后仲有甜品,我哋拣咗绿茶同埋海盐味,够晒消暑今餐真系食得好饱好满足,满载而归!餐厅环境服务都好好👍🏻性价比高
另外包左蚝皇鲍鱼佛飞墙,个鲍鱼好弹牙!
至尊拼盘有四盘,有:
1️⃣时令海鲜拼盘
2️⃣胡炉肉拼盘
3️⃣手工丸拼盘
4️⃣手工饺拼盘
每人加$38任饮啤酒汽水,饮咗几罐啤酒🍻爽
估唔到最后仲有甜品,我哋拣咗绿茶同埋海盐味,够晒消暑