2024-10-02
#📍EaT烧肉 (沙田)沙田大涌桥路20-30号河畔花园地下19-20号舖今日我个烧肉胃系番工期间已经响起警好🤭所以即刻几左朋友今晚去食烧肉👏🏻咁岩今日工作要系新界区 朋友话去沙田围既EaT烧肉🤤话平靓正!终于收工去医肚啦 一坐低觉得劲可爱用太空船送餐 好有Feel啊 好玩又好食餐厅有好多唔同套餐选择 我简左宫崎和牛Set餐 当中有三款肉肉都系A5和牛 有牛肩胛肉眼心/上等牛肩胛/肩胛腋板质素真系好好 超新鲜同埋雪花分布得劲靓 超级Juicy浓浓既牛香😋而朋友拣左宫崎和牛关西寿喜烧🍲卖相又系哗一声!烧香左洋葱个D先再落牛 加埋寿喜烧汁 真系好正啊 滋滋滋//入口即溶咁😚😚之后就转寿喜烧汤 卜卜卜//全部材料都吸晒寿喜烧汤真系好入味好正👍🏻肉肉再吸收晒汤汁 再点埋蛋汁😍😍讲到依到都想再食富士苹果地鸡肉🍗超滑㖞!都埋好肥美 淡淡苹果香盛冈冷面🍜入口酸酸甜甜 非常岩依家既炎热天气 面质非常Q弹 依间餐厅真系好赞食饱后我再望下d餐牌 有下午茶架 D套餐又平又正!款式都多 我有时间一定会黎食埋个下午餐
📍EaT烧肉 (沙田)
沙田大涌桥路20-30号河畔花园地下19-20号舖
而朋友拣左宫崎和牛关西寿喜烧🍲