2023-12-04 1038 浏览
我都好耐无打过食评,打呢篇纯粹系想比店家睇,虽然我都知店家睇完都只会一样,唔会改变任何事,但都可以比其他人知。我1点半坐低,因为我地两个人,只系嗌好少嘢,所以好快用落单纸落完,大概7、8分钟分钟,好记得我地岩岩落完单,隔离枱一对泰国人就坐低左,开始研究落单纸。过左10分钟左右,对泰国人都落单啦。(呢个系时间点!)我明点心要蒸,咁都可以比左嘢饮我先呀!我嗌左一罐可乐,同一杯胎菊茶(讲明!系茶包!)我同阿姐讲,可以比左嘢饮我先吗?(此刻我都仲有礼貌)个阿姐居然同我讲,话多单要冲。吓……茶包,要等……再过5分钟,阿姐拎住一盘可乐同两三杯茶包茶去到我面前,仲要同我讲‘’你睇下几多饮嘢要冲‘’,吓,阿姐,你玩我咩~可乐要冲架咩~跟著再等6、7分钟先上到一碟冻既咸水角再过两、三分钟,隔离枱都同我地同时上点心,咁好明显我地漏左单啦!!!!!漏单就漏单啦!认左咪算啰!同我讲咩可乐要冲呀!我大概1点36分落单,正常比你3分钟入机落单你张单显示13:46先落到单,漏单既证据自己都打埋出黎啦~
我嗌左一罐可乐,同一杯胎菊茶(讲明!系茶包!)

我同阿姐讲,可以比左嘢饮我先吗?
(此刻我都仲有礼貌)
个阿姐居然同我讲,话多单要冲。
吓……茶包,要等……
跟著再等6、7分钟先上到一碟冻既咸水角
漏单就漏单啦!认左咪算啰!同我讲咩可乐要冲呀!
我大概1点36分落单,正常比你3分钟入机落单

你张单显示13:46先落到单,漏单既证据自己都打埋出黎啦~
2023-12-04
等候时间
2 分钟 (堂食)