2018-08-05
不知所谓!啱啱离开店舖,食到一肚气!今日星期日,我哋约咗七点半钟食饭,我哋七点已经到咗,落完单好快就上左海鲜拼盘、一个意大利饭、仲有一个长通粉,但跟住等左好耐到八点半都仲未黎迷你汉堡、薯条、仲有个主菜猪胺!成间店舖小猫三四只,佢够胆死讲话厨房好忙啊!隔离枱迟过我哋黎,又系点迷你汉堡,佢哋食完都埋单走咗喇。好啦漏单都算喇!我地都无咩心机食落去。黎埋d野食,谂住上埋个甜品食完影张相就走。谂住庆祝结婚七周年,预先安排叫餐厅准备甜品写上Happy 7 th anniversary。点知!?佢个甜品写Happy Birthday 啊!我先生问个女侍应点解系Happy Birthday?女侍应揾左个似经理嘅肥哥哥过黎,你知唔知佢点答我呀?肥哥哥话:「因为我哋只碟唔够位置写Happy 7 th anniversary,但我觉得Happy Birthday 重要d所以写生日快乐。」但事实系我订枱时从来无话过生日㖞!请问依间餐厅想点?之前食过几好谂住今次两口子带埋两个小朋友黎庆祝结婚周年,依加系一肚气啊!有图有真相!付收据一张!