2023-11-11 425 浏览
真系离哂谱!每次放工返屋企,选择真系唔多!只有几间铺可以收11点几,今次就选择呢度,之次已经过来过几次,都系叫碗米线加一杯冻饮,次次来都要等20分钟左右,系左右两边来左,你都未到!今次都系照旧,侍应姐姐系你面前落单,等左10几分钟,因为接近截单,佢行埋我面前,惊讶讲左句我应该有帮你落单,我心谂唔会冇落,点知真系冇!😡😡😡之后先问我要咩,我重覆讲左要咩!都算啦,点知个头讲完,个头问我第二个𩠌要咩!你唔系mark系张纸度,又问返我转头!个脑唔知装咩?我反白眼又重覆一次!等几分钟,终于到左!我食食下,走来问我俾现金定八达通?你真系几厚面皮!终之呢间野真系永久blacklist!🤬🤬🤬