今日去Airside 咁岩见到有After you就入去食啦叫左一个刨冰同埋吐司点知个刨冰嚟完我地食完个吐司都未黎我就问个女店员系米漏左单啦个女店员望都唔望,一野用好肯定既说话同我讲无漏单,话叫完要等20分钟,唔系好快有,我18:26落单,我18:54先问系米漏单,我同佢讲咁我都差唔多等左半个钟,之后佢过左一分钟左右行番黎同我讲无漏单,见到厨房吐司已经整好左,差放装饰,好啦,心谂3-4分钟都会有啦,佢讲到咁,之后我等多12分钟都未黎我决定去卖单唔等,讲紧我一直等紧时,其他迟入黎我好多既人落完单都到哂。佢地唔认自己漏单又唔会讲一句唔好意思,又系度浪费客人时间,简直不知所谓,唔会再系香港帮衬呢间野。如果佢诚实啲咁讲唔好意思系漏左单我都算数,到我要走先真正出黎话比我,姐系个吐司足足要整46分钟,我去卖单仲要单我要唔要,毫无一句唔好意思,仲要店员之间系我面前讲咁点,另一个系度话,咁扔左去啰呢单野完全对客人冇礼貌。佢点处理食物都唔洗系我面前讲。成件事摆明就系漏单,因为我都好清楚要等15-20分钟,而且我系望住其他迟入我好多客人已经有,我都未有时,而我面前又食完时,我先问都要死撑,个下真心觉得呢间
叫左一个刨冰同埋吐司
点知个刨冰嚟完我地食完个吐司都未黎
我就问个女店员系米漏左单啦
呢单野完全对客人冇礼貌。佢点处理食物都唔洗系我面前讲。成件事摆明就系漏单,因为我都好清楚要等15-20分钟,而且我系望住其他迟入我好多客人已经有,我都未有时,而我面前又食完时,我先问都要死撑,个下真心觉得呢间铺既店员态度好有问题。

讲真一个甜品又唔系话平,当时又唔忙,但都咁既态度对待客人,真心觉得好差。
2024-10-12