2021-07-06
完全冇谂过原来伤心酸辣粉都有烤鱼食😍 一直以来都忽略咗佢😱 仲出左两款小食顺便试试佢💓 🥕凉拌茄子 小辣 $25茄子切到幼条状😋煮得软淋而且劲入味🍆食落口麻油味比较突出😍 湿下个口~仲有少少辣捞埋~几开胃🥕辣粟米 小辣 $28想食啲干身啲前菜~粟米都唔错🤤 一排排既粟米都几饱满🌽 上边洒满辣粉🥰 系一大满足❤️ 口感偏干爽 同凉拌茄子系相反🤤🥕重庆香辣烤鱼 $189烤鱼劲大条🥰 见到配料都好充足❤️ 最钟意佢煎过条鱼 令到鱼皮劲香脆 鱼背较薄肉既部分,鱼肉既肉质因为煎过所以较香口😍 但比较厚肉既部分,鱼肉比较嫩滑肥美,双重享受🥰 小辣而麻香味浓 不得不提♡´・ᴗ・`♡ 金针菇煮到变埋色😚 我最钟意入味既配料架啦😆 仲有连藉、豆卜、芽菜~🥕伤心酸辣粉 $28因为无乜淀粉质 所以叫一碗普通酸辣粉黎食下😄 薯粉煮得好入味🥰 烟烟韧韧咁 酸同辣都做得好突出 仲有丰富既炒花生、榨菜同肉酱做配料~ 性价比超高
顺便试试佢💓
🥕凉拌茄子 小辣 $25