2014-01-29 2557 浏览
期待已久嘅SH 演唱会日子终于到啦,睇演唱会前当然要储够能量,不能饿住肚去睇。 点知当日中午打去尖东附近嘅西餐厅(好几间) ,full book! 我即时灰爆。后来系OR search 到呢间, 有位, 当然即时落booking 留6:30. 我根据OR 嘅地址去揾,系尖沙咀中心行咗2个圈都唔见间嘢,心知不妙, 即时打返舖头问佢哋系咪搬咗, 答案当然系啦。 好彩唔系搬得好远, 只系去咗冠华中心, 即P2 地铁站一出就见到。 所以烦请餐厅更新一下地址。 言归正转, 食呢餐意大利菜感觉好好,呢度环境宽敞开扬, 至于嘢食非常唔错,而家开始介绍:Pizza: Piemonte 里面有辣肉肠,凤尾鱼,仲有水牛芝士同干酪。 由于薄底,口感好好,仲有啲咸鱼嘅味估计系由凤尾鱼度嚟。 好好味, 赞呀!Salad: 叫咗三文鱼沙律,酸酸甜甜,开胃,好呀!Rice: 叫咗至爱Mushroom Risotto. 好浓郁嘅菌味同芝士配搭得刚好, 唔太"漏", 大满足。 是晚消费约$460. 食饱饱就上红馆,yeah~
Salad: 叫咗三文鱼沙律,酸酸甜甜,开胃,好呀!
是晚消费约$460. 食饱饱就上红馆,yeah~
2014-01-26