餐厅: 十三姨酸菜魚 (置富都會)
资讯:

2021-08-27 150 浏览
好耐冇红馆睇演唱会, 放工即刻相约置富都会食个晚餐先好久冇过这商场,原来多了很多食肆 ,见到新开十三姨酸菜鱼,我哋嘅至爱🥰演唱会嘅关系都等咗四五个字😅见到每枱都会嗌酸菜鱼,当然要必点啦!两个人份量加咗金菇,本身有莴笋片和大量宽粉芽菜👍一上抬,有惊喜,拣咗中辣,刚刚好!鱼肉嫩滑,用上新鲜鲈鱼鱼片,厚度刚刚好,口感不错👍寛粉弹牙,滑捋捋,而且份量做好多添😝仲有我最爱嘅 莴笋 片非常爽脆辣辣地饮番杯蓝妹哈哈 😆姐姐好好人,见我哋等得耐送咗个酸梅汤畀我哋添🥳🥳炝炒花菜,正宗四川嘅做法,加上陈醋、花椒、干辣椒🌶️酸酸辣辣非常开胃啖啖椒麻无骨鸡去晒骨啖啖肉非常方便!鸡皮好 弹牙,椒麻第一次试,好惹味,没有口水汁油腻😊埋单发觉原来冇加一抵食又好食 店员仲好nice添
好耐冇红馆睇演唱会, 放工即刻相约置富都会食个晚餐先

演唱会嘅关系都等咗四五个字😅
酸菜鱼小份中辣