去咗Five Guys试食嘅Double Cheeseburger,真系一绝!🍔 佢哋嘅汉堡包大手笔到不得了,热辣辣、啖啖肉感,够哂本色。我喺度堆叠咗好多免费配料,每一啖都至正!生菜爽口,烟肉脆口,而且d芝士靓到溶晒喺牛肉之中,好过瘾嘅!😋喺呢家,食嘅唔单止系份量,更系款式同口感嘅自由。我嘅Cheeseburger加料加到成个宇宙都包住,蔬菜啲脆,肉啲香,仲有个酱料搅合得就好似综艺节目咁精彩,真系食货嘅天堂!同埋啲薯条🍟,真系唔输正宗美国味道,外脆内软,粗粗哋嘅手切感,沾上自家豆酱更加美味。我啲薯条仲比我想像中嘅「细」大好几圈呢。而家提提吓个Milkshake,三重味嘅选择令人难忘,似乎喺口腔中跳舞咁,不过未免太甜腻咗少少,可以啲重嘅食客可能会爱。总之,Five Guys系一个物超所值、可以玩味无穷嘅体验,你下次过嚟尝试下,相信会同我有一样嘅赞赏!🌟🌟🌟