2019-12-19
Mary 想去lego shop 睇野🤹🏻,本来谂住睇完落番去楼下food court 食野。🤤但系出黎嘅时候见到呢间几生面口嘅burger shop,🍔所以就过去睇下,应该都开左一段时间,但系由于太耐冇上过呢层了,都唔知开左一间汉堡包店。😳见到都几多人食,所以就决定系到食了。佢除左🍔汉堡之外,仲有提供🌮墨西哥tacos 、🥗沙拉、🍟小食同🍦甜品等等⋯⋯我地两个每人叫左一个burger,之后再upgrade 做set。🥰转做set会另有⭐️薯条同酸青瓜。⭐️烧龙虾🦞溶岩芝士🧀牛肉汉堡🍔呢个好吸引,又有🦞龙虾又有Beef🐮,仲有溶岩芝士。啖啖肉,口感丰富,尤其系龙虾嘅口感比较爽口,同牛肉嘅肉完全唔同。😋唯一嘅少少不足系,牛肉味有时会盖过左龙虾味。⭐️Brick Cheese Burger🤹🏻唔知呢个系唔系期间限定架呢,佢系个stand 到,唔系menu 到嘅。Mary 见到就话想点个试下了。包嘅颜色就冇得拣嘅,系睇当时货源。呢个有我最钟意嘅🧀Cheddar cheese,仲要几大块又molten 左!仲要有两款肉,有常见嘅Beef Patty 同Pastrami!😋个包起靓,有颜色之余,形状仲
转做set会另有⭐️薯条同酸青瓜。
⭐️烧龙虾🦞溶岩芝士🧀牛肉汉堡🍔
⭐️Brick Cheese Burger🤹🏻
个包起靓,有颜色之余,形状仲好似个lego!
⭐️朱古力🍫
⭐️Iced lemon tea🍋