2019-02-24 423 浏览
BLT burger相信大家都一啲都唔 陌生,其实我都去过好多次,但今次要特别觉提一提, 讲一讲。Burger 之中都叫过好多款式,今次返璞归真叫classic burger,再加芝士额外,味道keep到,肉类keep到,面包keep到,质量所有嘢都非常好, 汉堡隔离的焗薯薯条,特别要提,每一次都是做得非常之可口,外脆内软一食落就知道是贵价的焗薯薯仔, 同出面港式的西餐系完全唔同的。每次嚟都要叫的American Buffalo wings, 这间店舖做的水牛城鸡翼真系做到同美国的你一模一样,他的蓝芝士酱汁都系完全跟美国一模一样,我在美国住同过未到相信一啲都唔陌生。饮品叫了oreo奶昔,但是极度失望,因为同店员讲可以无咁甜吗,他说不可以,当饮品到了我们枱面,是我们饮了一啖就马上放弃继续饮,随著问店员可唔可以换过一杯冇咁甜的因为真系饮唔到,他说每杯奶昔都系咁甜,咁唯有唔饮同下次嚟嘅时候唔会叫啰?