汉堡扒专门店「肉肉大米」正式登录沙田新城市广场主打席前即煎汉堡扒同埋有3款口味嘅和牛汉堡扒,包括原味、芝士同埋香港店限定嘅蟹肉!白饭 西兰花同埋蚬汤都系任添性价比超高!场内主要都系吧台座位而且系开放式厨房,所以客人都可以现场睇住汉堡扒嘅烤制过程,气氛十足而且厨师都充满活力,会同客人交流互动😆😆「肉肉大米」来自日本「物语公司」,喺内地设多间分店,经营烧肉、拉面和大阪烧等等嘅日式餐厅和牛汉堡扒套餐价钱由$95-$140左右$140可以试到香港限定版 推荐大家一定要试🥰肉肉大米嘅汉堡扒严选九州黑毛和牛同美国牛肉混合而成,牛肉都系每日现绞,确保新鲜而大米都系采用日本东北的嘅「虹煌米」每日现煮再搭配日本生蛋 绝对系完美嘅配搭🥰现场有八种酱料可以自己拣黎点例如烧肉酱、洋葱酱、沙茶酱、蒜香辣椒酱、日式芥末盐曲等等厨师最推荐我食奥罗拉酱! 即系蛋黄酱同番茄酱mix埋 有啲似千岛酱厨师会先将汉堡肉煎成5成熟,之后客人可以根据自己喜好加热芝士汉堡就用左车打芝士 仲会即磨大晒芝士上面 超邪恶香港限定嘅和牛蟹肉汉堡扒用松叶蟹肉同萝卜丝制成最后会倒入柚子汁肉汁好丰富呢个价钱可以食到咁多野真系好抵有兴趣嘅话记得去
汉堡扒专门店「肉肉大米」正式登录沙田
新城市广场

白饭 西兰花同埋蚬汤都系任添
性价比超高!

场内主要都系吧台座位
而且厨师都充满活力,会同客人交流互动😆😆

和牛汉堡扒套餐价钱由$95-$140左右
$140可以试到香港限定版 推荐大家一定要试🥰

而大米都系采用日本东北的嘅「虹煌米」每日现煮
再搭配日本生蛋 绝对系完美嘅配搭🥰

现场有八种酱料可以自己拣黎点
例如烧肉酱、洋葱酱、沙茶酱、蒜香辣椒酱、日式芥末盐曲等等

厨师会先将汉堡肉煎成5成熟,之后客人可以根据自己喜好加热

芝士汉堡就用左车打芝士 仲会即磨大晒芝士上面 超邪恶