👉🏻手打和牛汉堡兰王蛋丼饭(每日限量)- 芥辣酸瓜toppings- 小食:吉列蚝( 2pcs)- 蜂蜜绿茶手打和牛汉堡兰王蛋丼饭当然系必食,佢地用左全人手手打 澳洲和牛!!油脂香及牛嘅肉香配上日本米饭+兰王蛋,不得了!!芥辣酸瓜同萝卜蓉toppings增加左层次感🐰🐰🐰加上秘制酱汁同粒粒饱满日本米,上面橙红色嘅兰王蛋好靓🐰🐰🐰 完食时啲汁都俾我食哂🐰🐰🐰👉🏻自家制橘子厚切吉列鸡扒配 温泉蛋饭 - 小食:甘栗紫薯饼(1pcs) 炸鸡扒个皮都好酥脆! 整体上小食嘅炸物炸得都好好食, 亦都提供咗沙律酱同埋橘子酱 ? 捞鸡扒食 ,如果可以有多啲酱汁去捞饭咁就更加好喇🐰🐰🐰- 白桃乌龙 (热) 餐厅整体环境都十分和风,灯光柔和坐得好舒服,餐具都睇得出好有心思🐰 好适合同朋友聚旧🐰🐰🐰👍🏻
👉🏻手打和牛汉堡兰王蛋丼饭(每日限量)
- 芥辣酸瓜toppings
- 小食:吉列蚝( 2pcs)
- 蜂蜜绿茶

👉🏻自家制橘子厚切吉列鸡扒配 温泉蛋饭
- 小食:甘栗紫薯饼(1pcs)
- 白桃乌龙 (热)

• 招牌手打和牛汉堡兰王蛋饭