2020-04-19 157 浏览
🍔汉堡日!没有M记的日子,朋友好想食burger,所以就揾下边度有「黄」嘅汉堡,就揾到#texasburgerhk 。朋友话佢先前喺天后都有分店,但而家已经无咗。我哋两个人,一人点一个餐,同一个小食。德州烧烤牛肉汉堡 $88Texas BBQ Beef Burger【第一相】哩但burger睇落好似细啲,的确无Blue Cheese𠮶个咁丰富,但都唔错。哩个burger 用嘅系甜甜嘅烧汁,牛肉汉堡扒虽然唔juicy,但非常厚实,有分量。水牛城炸鸡翼及棒棒鸡$58USA Buffalo Wings & Lollipops 【第二张相】今次全都系鸡翼,因为啱啱无晒棒棒。哩个鸡翼外脆入面多汁,真系一上枱就要食,唔系就会冻左,无咁好食。佢个辣汁,唔系太辣,应该好多人都食到。蓝芝士牛肉汉堡$88Danish Blue Cheese Beef Burger【第三张相】个角度影得比较衰,其实佢啲芝士系漏岀黎架,好香浓。加埋炸洋葱圈同块bacon ,的确丰富,但块牛肉就无想像中juicy。 【第四张相】我哋每人都加左$36变套餐,有饮品、薯条同酸瓜。薯条系粗方形𠮶只,🉐!🈲唯一美中不足嘅系,店员跌左条
🍔汉堡日!

德州烧烤牛肉汉堡 $88
Texas BBQ Beef Burger
Texas  BBQ  Beef  Burger

水牛城炸鸡翼及棒棒鸡$58
USA Buffalo  Wings

蓝芝士牛肉汉堡$88
Danish  Blue  Cheese Beef  Burger

【第四张相】
Combo  +36

🈲
唯一美中不足嘅系,店员跌左条枱布落地,无再洗,亦无加清洁剂,就直接拎去抹枱。喺哩段日子,卫生真系好重要🙏🏽🙏🏽
2020-04-13
Texas  BBQ  Beef  Burger