✨之前已经试左Flipper's既梳乎厘班戟,今次我就试呢间属同一集团既[𝐉.𝐒 𝐅𝐨𝐨𝐝𝐢𝐞𝐬],佢地呢间铺除左有供应Flipper's既梳乎厘之外,佢地主打仲有美式班戟、汉堡同一啲主食,选择比我予期多...‼️.💬士多啤梨蓝莓香蕉班戟 $119依款系Flipper's既热卖款,之前系Flipper’s唔敢试怕士多啤梨酸,所以今次就试一试佢...😝!整体黎讲,味道跟Flipper‘s铺食无咩唔同,士多啤梨🍓唔算酸可接受,蛋香一样好香浓,好松软,祇系今次依个班戟入面比较湿润,唯一要讲既系啲cream少左dd,如果可以多番少少就更好😝..💬芝士汉堡 $109汉堡都系佢地既主打,系用美国顶级安格斯牛肩肉手打制作,但系觉得比予期有少少失望,可能觉得汉堡牛肉唔够juicy,又或者唔啱我口味,整体黎讲,味道一般般🙈....📍 J.S. FOODIES (又一城) (九龙塘)九龙塘达之路80号又一城LG2楼30号舖i.t blue block📍 J.S. FOODIES (海港城) (尖沙咀)尖沙咀广东道3-27号海港城港威商场2楼2608-2609号舖..
💬士多啤梨蓝莓香蕉班戟 $119
💬芝士汉堡 $109
📍 J.S. FOODIES (又一城) (九龙塘)
📍 J.S. FOODIES (海港城) (尖沙咀)