2023-12-21 22 浏览
❤️约咗朋友喺旺角行街,梗系要食个丰富早餐先啦! 其实朋友之前食过,话餐厅环境不错,系猫猫主题的特色冰室。我自己钟意猫猫,所以一定要去捧场🤩墙壁上布满猫猫漫画,好cute!⭐️⭐️早餐都有特色饮品,而家天气有啲冻,所以叫左杯鲜姜汁奶茶,暖下个胃 ,除此之外,仲有爱尔兰咖啡,原来系系加威士忌🥃,下次可以试吓😋⭐️⭐️招牌沙嗲牛肉鸡汤公仔面,厚多士转奶油大脆猪,4.3牛奶炒日本滑蛋,吃起来就会非常滑溜。脆猪包外脆内软,牛油炼奶配搭非常好👍🏻第一次饮鲜姜汁奶茶,觉得真不错,奶茶有微辣口感,来一杯就能温暖身体。沙嗲牛肉面是这里的名物,份量十足,沙嗲酱味惹味浓郁,肉质更加鲜嫩多汁,面条Q弹有嚼劲,如果想食出前一丁面,可以加钱转。
墙壁上布满猫猫漫画,好cute!

早餐
  • 招牌沙嗲牛肉鸡汤公仔面