招聘中
$16,300-$19,500
月薪
2021-11-23 468 浏览
📍吃茶三千📮尖沙咀海港城海运大厦2楼OT264号舖.闻名不如见面, 听过吃茶三千多时, 一直未有机会饮, 适逢去开海港城买野, 决定要试下龙与凤🤭.玉露青柠·少甜+纤玉菓子HKD36玉露青柠=玉露青茶+青柠原汁, 店员提醒我因为拣左少甜既关系, 味道会更加酸, 偏爱酸既我当然无问题😌谁不知饮落酸尾尾好开胃好refresh, 纤玉菓子就好似硬身啲既蒟蒻好有咬口😋假如平时钟意饮柠檬🍋/ 青柠💚/ 橘子🍊类型既饮品既朋友千万唔好错过.唔记得左讲, 呢杯饮品大大话话等左半个钟, 想试既朋友记著买左先开始行街, 唔系企系度等半个钟都几金.好味道:🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳性价比:🧐🧐🧐🧐.#nonstopeatingdiarytaiwanesedrink #nonetopeatingdiary台式饮品#nonstopeatingdiarytsimshatsui #nonstopeatingdiary尖沙咀
📍吃茶三千

性价比:🧐🧐🧐🧐
#nonetopeatingdiary台式饮品
#nonstopeatingdiary尖沙咀
2021-11-20
30 分钟 (外卖自取)
玉露青柠·少甜+纤玉菓子
  • 玉露青柠